Beste patiënt,  

 In onze praktijk is het vanaf nu ook mogelijk om digitaal advies te krijgen over uw klachten.

Hoe?

Via het patiëntenportaal van Uw Zorg Online. U vindt hier alle digitale services van onze praktijk op 1 plek. Wel zo makkelijk.

 Advies over uw gezondheidsklacht

Via de symptoomchecker kunt u advies krijgen over uw gezondheidsklacht. Klik op ‘Check mijn gezondheidsklacht’ en vul de vragen in. U krijgt dan nauwkeurige en betrouwbare informatie over uw klacht, op elk gewenst moment van de dag. Zo weet u of het nodig is om naar de huisarts te gaan en of daar haast bij is. Ook krijgt u meteen een handig overzicht van mogelijke oorzaken van uw klacht en kunt u meteen een afspraak inplannen als dat nodig is.

Afspraak maken

We willen u vragen uw gezondheidsklacht te checken voordat u een nieuwe afspraak maakt met de huisarts. Op deze manier hebben u en de huisarts de juiste informatie paraat tijdens de afspraak. Voor een vervolgafspraak hoeft u de symptoomchecker niet in te vullen. U kunt dan direct een afspraak maken.

Chatbericht sturen

Heeft u een algemene of minder dringende medische vraag? Stel deze dan snel en gemakkelijk door een chatbericht naar onze praktijk te sturen. Ook kunt u foto’s delen van een zichtbare klacht. Klik hiervoor op ‘Chat met de praktijk’. De doktersassistent deelt uw bericht met de huisarts als dat nodig is. U krijgt binnen één werkdag reactie. Meestal sneller.

Wat zijn de voordelen?

U kunt uw gezondheidsklachten checken, waar en wanneer u wilt

U krijgt betrouwbaar en persoonlijk advies

U bent samen met de huisarts goed ingelezen tijdens een afspraak

Met het digitaal advies wordt het voor u gemakkelijker, omdat alle digitale diensten van de praktijk op één plek te vinden zijn. Wij nodigen u graag uit om gebruik te maken van de symptoomchecker en de chat.

Ga nu direct naar het patiëntenportaal van Uw Zorg Online.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over deze digitale diensten? Dan kunt u ons altijd bereiken op 0251-213993 of ga naar onze website.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk Overbos