Actueel

Nieuws

COVID-19

In verband met het coronavirus zijn maatregelen van kracht. Wilt u een corona test laten afnemen, ga naar de website van het RIVM of bel 0800-1202 en houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of in de app op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.Stuurt u dan een e-mail naar assistente.overbos@ezorg.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Als u een afspraak heeft op het spreekuur, houd dan alstublieft rekening met de volgende afspraken;

  • Kom op tijd en niet te vroeg voor uw afspraak.
  • In de praktijk wordt veilig gewerkt. Dat wil zeggen dat we er alles aan doen om de kans om besmetting zo klein mogelijk te maken. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst in de praktijk met handen alcohol.
  • Houd voldoende afstand (1,5 meter) en houd rekening met elkaar en de medewerkers. kunt u de 1,5 meter niet waarborgen? draag dan een mondkapje.
  • Heeft u meerdere vragen of denkt u om een andere reden meer dan 10 minuten nodig te hebben, maak dan een dubbele afspraak. Zo voorkomen we samen dat het spreekuur uitloopt en de wachtkamer te vol raakt.

Bij vragen over het coronavirus kunt u kijken op www.rivm.nl of www.thuisarts.nl

Geplaatst: 05-07-2021